Hírek

Elérhetőségek

Pintér Bertalan polgármester

Isten hozta honlapunkra Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy honlapunkon üdvözölhetem Önt. Amennyiben további figyelmével is megtisztel minket, akkor néhány mondatban bemutatom Önnek községünket.

Nógrádsáp község a Cserhát és a Gödöllői dombság találkozásánál, Nógrád megye délnyugati szegletében fellelhető ezer lelket számláló település. Lakói vendégszerető, szorgalmas, dolgos emberek.

A turistaként érkezőknek a táj nyújtotta csodálatos panorámán kívül sok, szép látnivalót kínálunk, amelyek egyaránt gyönyörködtetik a szemet és a lelket. Erődtemplomunkról, a Kálvária domb keresztútjáról, a Mária barlangról és a többi szép látnivalóról honlapunkon barangolva talál majd képeket és tájékoztató leírást.

Az otthont keresőknek, a letelepedni vágyóknak jó szívvel ajánlom községünket. Falunkban teljes a közmű ellátottság, kiemelkedően jó színvonalú az egészségügyi ellátás, az oktatás és a kultúra területén igyekszünk mikrotérségünk szellemi centruma lenni. Az óvodai és általános iskolai nevelésen kívül szakmunkásképzéssel és zeneoktatással is foglalkozunk. A sportot kedvelők számára is gazdag kínálattal rendelkezünk a tenisztől a lovaglásig sok minden fellelhető nálunk. A szolgáltatások gazdag választékáról és jó színvonaláról a községünkben élő több mint 60 vállalkozó gondoskodik.

Őszintén remélem sikerült érdeklődését felkeltenem és hamarosan személyesen is üdvözölhetem Önt, családját, barátait falunkban. Látogasson el hozzánk! Mi mindig szeretettel fogadjuk.

A személyes találkozás reményében üdvözli Önt

Pintér Bertalan
polgármester